YOOtheme

Recent besliste de nationale veiligheidsraad om de maatregelen tegen het corona-virus aan te scherpen.  Onze provincie gaat nog een stapje verder en legt bijkomende maatregelen op binnen het ganse grondgebied van de provincie Antwerpen.

Enkele van deze maatregelen hebben betrekking op sport:  groepstrainingen voor volwassenen en wedstrijden in contactsporten worden voor de volgende vier weken verboden.  De volledige voorbereiding op het seizoen 2020-2021 valt dus in het water. De trainingen en al de geplande voorbereidingswedstrijden van het eerste elftal, de beloften, de gewestelijke reserven en de yellow tits (onze nieuw damesteam)  én de wedstrijden in het kader van de Beker van België kunnen dus voorlopig niet meer gespeeld worden.

Voetbal Vlaanderen bleef niet bij de pakken zitten en hakte de knoop door om in gans Vlaanderen alle trainingen / oefenwedstrijden en wedstrijden in het kader van de Beker van België uit te stellen tot 25 augustus.  Daar de voorbereiding op het nieuwe seizoen pas aan het einde van de zomervakantie opgestart zal worden, zal ook de competitie met enkele weken uitgesteld worden.  Ook de bekerwedstrijden worden herschikt.  Van zodra de nieuwe kalender uit is, publiceren we deze op de verschillende media van de club.

Maar bovenal: Hou het veilig!  Draag een mondmasker waar het moet en hou steeds de nodige afstand!

De trainingen van onze jeugdploegen starten we wel op begin augustus, echter dit volgens zeer strikte maatregelen.  Zo zal douchen na een training niet mogelijk zijn en komt er een circulatieplan in voegen in en rond Sportpark De Wouwer. 

Laatste 2 resultaten

08-03-2020 15:00
 
Bilzerse Waltwilder 2 : 2 KFCW
22-02-2020 19:30
 
KFCW 1 : 1 KFC Turnhout

Volgende wedstrijd

Onze hoofdsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner