YOOtheme

Zaterdag 8 februari, een kleine week voor Valentijn, zetten we onze vrouwelijke supporters figuurlijk in de bloemetjes.  KFC Witgoor Sport organiseert die dag namelijk een ladies night, versie 2.0.  We ontvangen onze dames vanaf 18:30 uur in een romantisch kader en we bieden hen bij het toekomen een glaasje cava aan.  Maar dit is lang niet alles: een aantal mannen uit werkgroep partyteam toveren voor het vrouwelijke geslacht aangepaste hapjes uit onze geelgroene toverhoed, een DJ brengt de jongedames in de juiste sfeer.  Fuifje, daar kent OB Tunes alles van, en, jawel we hebben ook nog een aangename verrassing in petto voor de vrouwen.

Daar de plaatsen voor de ladies night beperkt zijn, dienen de dames zich wel op voorhand in te schrijven.  Dit kan enkel via een bericht naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .  De prijs voor de ladies night bedraagt € 15, inclusief inkom.  Dames die een clubkaart hebben, krijgen de inkom terugbetaald onder de vorm van consumptiebonnen.  Betalen voor de ladies night doe je bij het toekomen.

Zeker inschrijven dames, je gaat er geen spijt van krijgen.  Manlief daarentegen ...     ... maar voor die ene keer moet hij maar eens BOB zijn!

alt

Laatste 2 resultaten

18-01-2020 19:30
 
KFCW 1 : 0 KFC St-Lenaarts
11-01-2020 20:00
 
FC Heur Tongeren 0 : 0 KFCW

Volgende wedstrijd

02-02-2020 15:00
 
VK Linden - KFCW

Onze hoofdsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner