YOOtheme

Zaterdag 8 februari, een kleine week voor Valentijn, zetten we onze vrouwelijke supporters figuurlijk in de bloemetjes.  KFC Witgoor Sport organiseert die dag namelijk een ladies night, versie 2.0.  We ontvangen onze dames in een romantisch kader en we bieden hen bij het toekomen een glaasje cava aan.  Maar dit is lang niet alles: onze huiskok ROOTS tovert voor het vrouwelijke geslacht aangepaste hapjes uit zijn badass toverhoed, een DJ brengt de jongedames in de juiste sfeer.  Fuifje, daar kent OB Tunes alles van, en, jawel we hebben ook nog een aangename verrassing in petto voor de vrouwen.

Daar de plaatsen voor de ladies night beperkt zijn, dienen de dames zich wel op voorhand in te schrijven.  Dit kan via de onlinetool of via een bericht naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .  De prijs voor de ladies night bedraagt € 15, inclusief inkom.  Dames die een clubkaart hebben, krijgen de inkom terugbetaald onder de vorm van consumptiebonnen.  Opgelet: uw inschrijving is pas definitief als u ook het te betalen bedrag hebt overgeschreven op de rekening van de club.

Zeker inschrijven dames, je gaat er geen spijt van krijgen.  Manlief daarentegen ...     ... maar voor die ene keer moet hij maar eens BOB zijn!

alt 

Laatste 2 resultaten

07-12-2019 19:30
 
KFCW 0 : 1 SC City Pirates
30-11-2019 19:30
 
FC Esperanza Pelt 0 : 3 KFCW

Volgende wedstrijd

04-01-2020 19:30
 
KFCW - KVK Beringen

Onze hoofdsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner