YOOtheme

Na enkele seizoenen afwezigheid op het nationale toneel staan we in het seizoen 2019-2020 plots terug waar we thuishoren.  Vier seizoenen geleden heette het nog Bevordering C, nu noemt de reeks Derde Amateur B.  Woensdag 5 juni is er een algemene vergadering "derde amateur" gepland in het Bondsgebouw te Brussel en dan worden beide reeksen ingedeeld.  Wellicht zal onze bestaan uit verschillende Antwerpse, Limburgse en Vlaams-Brabantse ploegen.  

Hoe staan we er voor ten opzichte van al onze tegenstanders?  Heel wat ploegen kennen we uit ons rijk verleden, maar ook nieuwe tegenstrevers kruisen ons pad in het komende seizoen. 

Wie zijn de nieuwe gezichten in onze kern?  Waar legt de vernieuwde trainersstaf de lat?

Ook onze jonkies staan plotseling in een heel andere context te voetballen.  Het zijn geen provinciale reserven meer, maar wel nationale.  Wat gaat dat geven?

En last but not least: wat verwacht het bestuur van de stap in het onbekende?  Immers toen dit nieuwe bestuur overnam, konden we de degradatie naar tweede provinciale niet meer afwenden.  Zijn we organisatorisch klaar voor nationaal voetbal?

Op al deze en nog andere vragen proberen we een antwoord te geven op onze jaarlijkse ploegvoorstelling.  We nodigen zeer graag de lokale pers, onze sponsors, vrijwilligers, supporters en sympathisanten uit op de persvoorstelling.  Deze gaat door op woensdag 26 juni, 20:00 uur in de oude jeugdkantine aan het complex in de Wouwerstraat.


Van harte welkom en zegge het vooral voort aan vrienden en kennissen!

Laatste 2 resultaten

14-04-2019 15:00
 
V.C. Herentals 0 : 2 KFCW
07-04-2019 15:00
 
KFCW 0 : 1 K Berg en Dal

Volgende wedstrijd

Onze hoofdsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner